Direct geld nodig als ondernemer? Maak van je koopauto een leaseauto!

Leaseback werkt heel eenvoudig. Je verkoopt je bedrijfswagen en/of machine aan de bank. Vervolgens keren zij de dagwaarde uit op je zakelijke rekening. Hierna lease je de auto en/of machine terug voor een vast maandelijks bedrag inclusief wat rente. Hierdoor behoud je het voertuig en heb je direct extra geld beschikbaar voor je bedrijf.

Gewenste Leaseauto

Leaseback in 4 stappen

Het verkopen en terug leasen van je auto zorgt ervoor dat je als onderneming direct beschikt over een extra werkkapitaal. Je kunt investeren, aflossen, uitkeren of aanbetalen.

Wat is verkoop & leaseback?

Je verkoopt je zakelijke auto of bedrijfswagen aan de bank en leaset deze direct terug. Als ondernemer behoud je dus het voertuig terwijl de volledige dagwaarde van de auto op je rekening wordt gestort. Hierdoor heb je direct geld om te investeren in de onderneming. Omdat het gaat om financial lease blijf je economisch eigenaar van het voertuig.

Waarom verkoop & leaseback

Het verkopen en terug leasen van je auto zorgt ervoor dat je als onderneming direct beschikt over een extra werkkapitaal. Je kunt investeren, aflossen, uitkeren of aanbetalen. Wij helpen je om een gekocht voertuig direct om te zetten in het geld dat hiervoor benodigd is. Vervolgens betaal je dit terug op basis van maandelijkse betalingen inclusief wat rente.

Waarom Onlease?

Er zijn talloze verschillende financieringsmaatschappijen en leasemaatschappijen. Per partij brengen wij de voor- en nadelen inzichtelijk in een profielschets. Wij stellen u scherpe vragen om te bepalen welk profiel het best aansluit op uw onderneming. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.