ONLEASE IS DÉ LEASE ADVISEUR VOOR ONDERNEMERS

U bent ondernemer en u wilt leasen. Door scherpe vragen te stellen, onze kennis en ervaringen brengen we uw situatie helder in kaart. Wij bespreken de verschillende vormen met de voor- en nadelen. Dan gaan onze adviseurs voor u aan het werk. Hiermee bespaart u tijd, geld en krijgt u gegarandeerd de beste condities.

EEN CONTACT PERSOON VAN A TOT Z

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Alleen zo kunnen we maatwerk leveren die u organisatie past als een maatpak. We doen ons best om nét even wat meer te doen. Ook wanneer dit geen geld oplevert.

Contact

VOORDEEL DOOR VOLUME

Wij brengen meerdere leasecontracten onder met partners en dat volume levert u voordeel op. Daarnaast bundelen we uw koopkracht samen met collega ondernemers. Als kers op de taart kan dat voordeel nog verder oplopen als u een andere ondernemer bij ons aanbrengt.

Waarom Onlease?

Wij helpen ondernemers graag aan de beste auto met de beste voorwaarden. Door ons team van ervaren lease adviseurs en de goede afspraken die wij hebben met leasemaatschappijen zorgen wij er voor dat u de best mogelijke deal krijgt. 

Dit zeggen klanten over ons

Robert v.d. F
Robert v.d. F
Read More
Zeer tevreden met mijn Volkswagen Caddy. Was binnen een week geregeld, echt top. Heel vriendelijk en transparant.
Monique W.
Monique W.
Read More
Ik was op zoek naar een Opel Astra maar had wat moeite om dit voor elkaar te krijgen bij andere partijen. Onlease heeft mij onvermoeibaar geholpen en hebben het voor elkaar gekregen!
Ron van K.
Ron van K.
Read More
Ik zocht een bedrijfswagen met een speciale indeling. Ben heel goed geadviseerd door de heren. Uiteindelijk gekozen voor een Volkswagen Transporter met dubbele cabine. Heel erg tevreden mee.
Previous
Next