Equipment Lease

Equipment Lease van OnLease


Jouw machines of equipment staat de op eerste plaats. Daarom maken wij het leasen van dit materieel snel en de tegen de beste voorwaarden mogelijk. Wij bieden financieringsmogelijkheden voor equipment materieel als graafmachines, heftrucks, hijskranen, hoogwerkers en vrachtwagens. Dit kan in combinatie met de verschillende leasevormen zoals operational lease, financial lease en sale & lease back.

De duur van de financiering stemmen we af op de levensduur van het bedrijfsmiddel. Dit betekent dat de financiering niet meer loopt, wanneer je het materieel niet meer economisch verantwoord kunt inzetten.

Onze adviseurs helpen je graag op weg!

Wat zijn de voordelen precies?

Financial Lease
Bij financial lease ben je per direct economisch eigenaar van je materieel. Wij regelen de financiering, tot 100% van de aanschafwaarde. Dit is een lening, die je in termijnen aflost. Zo hoef je vooraf geen grote investering te doen. Hierdoor houd je meer liquide middelen beschikbaar, om te investeren in je bedrijf.

Sale and Lease Back
Heb jij financiële ruimte nodig? Dan is Sale & Leaseback jouw leasevorm. Met Sale & Lease Back neemt de leasemaatschappij jouw materieel over. Je verkoopt het aan de maatschappij. Vervolgens, sluit je een leasecontract af. Zo lease je jouw eigen materieel weer terug, tegen een vaste maandelijkse investering. De liquide middelen die hierdoor vrij komen, kun je zelf weer investeren.

Wij finacieren onder andere

Graafmachines

Graafmachines

Heftrucks

Heftrucks

Hijskranen

Hijskranen

Hoogwerkers

Hoogwerkers

Containers

Containers

Traktors

Traktors

Vrachtwagens

Vrachtwagens

Irritgatiesystemen

Irritgatiesystemen

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!