Operational Lease

Full Operational Lease van OnLease

Wil jij all-inclusive genieten van een nieuwe auto tegen een vaste maandelijkse investering? Dan kies je voor Operational Lease bij Onlease. Als ondernemer moet je veel de weg op en een eerste indruk maak je maar een keer. Met Operational Lease maken wij het voor iedere ondernemer mogelijk om in een gloednieuwe bedrijfsauto te de weg op te gaan, zonder hier flink voor te investeren. Het geld dat je hierdoor in je zak houdt, behoud je mogelijkheden om jouw onderneming te laten groeien!

Wil jij alle voordelen van een nieuwe bedrijfsauto inclusief onderhoud, schadeherstel en vervangend vervoer tegen een vaste maandelijkse investering? Laat hier jouw gegevens achter en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wat zijn de voordelen precies?

Geheel verzorgd leasen
Bij de leasevorm Full Operational Lease maakt u gebruik van uw leaseauto en wordt, de naam zegt het al, full-service geregeld door de leasemaatschappij. In ruil voor het gebruik, investeer je maandelijks een vast tarief. Full Operational Lease kent een aantal voordelen. Zo heb je maandelijks grip op je investeringen. Daarbij, houd je ook nog eens de hoge aanschafwaarde van een auto in je zak. Dit kan je dan voor andere doeleinden gebruiken.

Kies uw zakelijke leaseauto
Onlease helpt ondernemers op weg. De leasevorm maakt daarbij niet uit, want wij bieden zowel Financial Lease aan als Full-Operational Lease. U kunt bij ons iedere leaseauto volledig naar wens rijden. Wij bieden tranpsarante en eerlijke voorwaarden aan op iedere leaseovereenkomst. Laat via het contactformulier hieronder uw gegevens achter. Een van onze adviseurs zal zo snel mogelijk contact opnemen!