Alles over leasen

Alles over leasen


Leasen is een financieringsvorm waar veel mensen gebruik van maken. U kunt een bedrijfswagen leasen vergelijken met huren van een voertuig. Er komen veel voordelen bij kijken en vooral bedrijven profiteren hier de laatste paar jaren van. Zo kunnen bedrijven hun personeel gemakkelijk voorzien van een leaseauto, zonder daar in één keer een grote investering voor te hoeven doen. Daarnaast heeft u vaak veel keuze en kunt u hierdoor zelf de gewenste bedrijfswagen uitkiezen. Bij het leasen van een bedrijfswagen betaalt u in termijnen, het afgesproken bedrag, af.


Financial Lease

Onlease biedt verschillende soorten leasevormen. Zo kunt u kiezen uit: Financial lease en Full Operational Lease. Beide leasevormen hebben voordelen. Bij Financial Lease wordt u direct de economische eigenaar van de geleaste bedrijfswagen. Daarbij heeft de leasemaatschappij, het juridische eigendom totdat alle termijnen volledig en netjes zijn betaald. 


Full Operational Lease

Full Operational Lease is een andere leasevorm die wij aanbieden. Aan deze leasevorm zitten ook een aantal voordelen. U betaalt maandelijks het afgesproken bedrag aan de leasemaatschappij. De gekozen leasemaatschappij is tijdens en na de leaseperiode eigenaar van de bedrijfswagen. Kosten zoals verzekeringen, onderhoud, belastingen en andere zaken worden meegenomen in de berekening van het maandbedrag. Dit is dus voordelig voor de klant. 


Voordelen van zakelijk leasen:

Geen investering nodig;

Voordeligste tarieven;

Goede voorwaarden;

Ruim aanbod;

Vast maandbedrag.


Meer over Onlease

Onlease helpt u graag met het kiezen van de geschikte leasevorm en bij het vinden van de juiste bedrijfswagen. Wij zorgen ervoor dat u ruime keuze heeft uit het breedste aanbod. Twijfelt u of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden en opties! Deel deze pagina