Elektrisch leasen

Elektrisch leasen

Iedereen wilt graag in een mooie auto rijden, maar dat is niet voor iedereen haalbaar. Door een auto te leasen kunt u in de allermooiste auto’s rijden zonder dat u er voor hoeft te sparen. Als u een auto least betaalt u maandelijks een bedrag om in de auto te mogen rijden. De eigenaar van de auto blijft verantwoordelijk voor het onderhoud van de auto. Zo komt u dus niet voor verrassingen te staan. Wel is het belangrijk dat u voor de juiste leasemaatschappij kiest die goed bij u past en kiest voor wat haalbaar is.


Elektrische auto zakelijk leasen

Er zijn veel verschillende vormen van leasen. Voor bedrijven is het heel slim om zakelijk te leasen, zo hoeven ze niet voor al hun personenauto’s te kopen en weten ze wat ze per maand kwijt zijn aan vaste kosten van de leaseauto’s. U kunt zelf bepalen wat voor auto u wilt leasen, ook kunt u kiezen voor elektrische auto’s. De elektrische auto’s zijn steeds populairder geworden omdat het voor bedrijven vaak de beste optie is, omdat ze zo geen last hebben van de benzineprijzen. In verhouding dus veel goedkoper voor het bedrijf en houd u rekening met het milieu.


Voordelen elektrische auto 

De elektrische auto wordt steeds populairder vooral omdat het veel voordelen heeft. Zo is het niet alleen goedkoper, maar ook veel beter voor het milieu. De benzineprijzen zijn erg gestegen de laatste tijd en zo is auto rijden voor velen alleen nog maar voor noodzaken bedoeld. Toch vinden veel mensen het lekker om even een stukje te rijden en bepaalde locaties zijn een stuk sneller met de auto. Dat is met een elektrische auto heel goed te doen, zodra u thuis komt kunt u gelijk de auto aan de laadpaal doen en zo heeft u altijd een opgeladen auto en kunt u overal naartoe. Ook heeft u nu overal laadpalen staan door het land en bent u niet afhankelijk van uw laadpaal thuis. Door de elektrische auto heeft u geen last meer van de dure benzineprijzen. De grootste voordelen die jij hebt als u overgaat op een elektrische auto zijn: 


- Vrijstelling van BPM

- Vrijstelling van MRB

- Lage bijtelling

- Aanschafsubsidie voor nieuwe en gebruikte elektrische auto’s

- Verlaagde energiebesparing voor laadpalen

- Beter voor het milieu

- Geen dure benzineprijzen meer


Zakelijk leasen occasion 

Als u zakelijk wilt leasen en u heeft nog oude auto’s staan die u graag wilt vervangen door middel van nieuwe auto’s dan is de occasion een optie. Occasion lease houd in dat u zelf een bedrag mag kiezen die u per maand gaat betalen om uw leaseauto te betalen. Ook kunt u ervoor kiezen om oude auto’s in te leveren en zo worden de kosten per maand minder. Zo bent u en gelijk van de oude auto’s af en heeft u maandelijks korting op het leasebedrag. 

Financial lease 

Bij financial lease bent u de economische eigenaar. U betaalt de auto maandelijks aan het leasebedrijf, maar de auto is wel al van u. U kan het een beetje zien als het kopen van een huis. Als u van plan bent om een huis te kopen dan krijgt u een hypotheek, dan is het huis wel al van u alleen betaald u maandelijk het geleende geld terug aan de bank. Het huis is dan nog wel onderpand van de bank, dat geldt dus hetzelfde als met de financial leaseauto’s. Zodra jij het gehele bedrag hebt betaald is de auto helemaal van u.


Full operational zakelijk lease 

Bij operational lease betaalt u maandelijks een afgesproken bedrag. Als u aan het eind van het contract het volledige bedrag hebt betaald is de auto helemaal voor u. De kosten als wegenbelasting, verzekeringen en onderhoud zit bij het maandelijkse bedrag ingegrepen.

Zo hoeft u niet eerst te sparen en te wachten totdat u een auto kan kopen, maar bent u maandelijks een bedrag kwijt wat u zelf kan missen en heeft u daarna toch de auto die u zou willen. 


Deel deze pagina