Financial Lease

Financial Lease

Financial Lease – De leasevorm voor uw onderneming

Bij Financial Lease, least de klant een bedrijfswagen naar keuze. Hierbij is de klant direct de economische eigenaar van de auto. De leasemaatschappij heeft het juridische eigendom, totdat alle afgesproken termijnen volledig zijn afbetaald. U betaalt de leaseauto in termijnen af. Is het contract voordelig en netjes afgelopen? Dan bent u niet alleen economisch eigenaar, maar ook de juridische eigenaar. 


Maandelijkse kosten

U bespreekt zelf de hoogte van de maandelijkse aflossing met de gekozen leasemaatschappij. Hierdoor hoeft u ook niet in één keer een grote investering te doen. Financial Lease is een erg toegankelijke en fijne leasevorm voor veel ondernemers. 


Waarom kiezen voor Financial Lease?

Waarom zou u kiezen voor Financial Lease en niet voor een andere leasevorm? Dat is een terechte vraag. Financial Lease is een populaire en vaak geschikte leasevorm, omdat het voor ondernemers belangrijk is om grip te hebben op het kapitaal. Als ondernemer wilt u zoveel mogelijk succes behalen en investeringen doen in de zaak, maar zo min mogelijk risico’s lopen. Met Financial Lease, rijdt u in uw eigen auto en/of bedrijfswagen, zonder dat het risico’s met zich mee brengt. 


Voordelen van Financial lease

Bij Financial Lease komen erg veel voordelen kijken. Hierboven hebben wij er al een paar benoemd, maar hieronder staan ze nog een keer overzichtelijk op een rijtje:

U bepaalt zelf de hoogte van de maandtermijn;

U hoeft niet in een keer een grote investering te doen;

U profiteert van fiscale voordelen;

U betaalt geen servicekosten;

U profiteert van financiële ruimte.


Andere leasevormen:

Naast dat Onlease Financial Lease vaak aanraad aan haar klanten, bieden zij ook andere leasevormen aan. Denk dan aan Full Operational Lease. Wilt u meer te weten komen over deze leasevorm? Klik dan hier of neem gerust contact met ons op.Deel deze pagina