Wat is equipment lease?

Wat is equipment lease?

Een vorm van financiering voor bedrijfsmiddelen die u nodig zou kunnen hebben voor uw onderneming noemt men Equipment Lease. Denk hierbij aan een graafmachine, een bouwlift maar ook computerapparatuur. Voor de aanschafkosten van de materialen gaat u een financiering aan en betaalt dit, volgens de lease overeenkomst, in termijnen terug aan de verstrekker van de financiering. 


Waarom Equipment Lease? 

Als ondernemer wilt u niet te veel onnodige kosten maken voor je onderneming. Dit zit niet alleen in het regelen van passend vervoer voor uw onderneming, maar ook in het optimaal benutten van de geschikte bedrijfsmaterialen zodat u uw opdrachten kan uitvoeren. In sommige gevallen kunnen de kosten enorm oplopen. Dan is het wel zo handig dat u met handige oplossingen komt waarin u de kosten kunt besparen.

Equipment Lease versus Financial Lease

Simpel gezegd is Financial Lease een vorm van Equipment Lease , want er wordt bij Equipment Lease in de breedste zin gericht op alle materialen voor uw onderneming en Financial Lease is gespecialiseerd in de aanschaf van een auto. 

Voordelen van Equipment Lease

U kunt bedrijfsmiddelen kopen zonder in één keer te betalen;

Equipment Lease brengt vele belastingvoordelen met zich mee zoals renteaftrek en btw-teruggave;

Het vermogen binnen de onderneming wordt behouden;

U bent direct economisch eigenaar van de bedrijfsmiddelen;

Daarnaast bepaalt u zelf de looptijd en de hoogte van het contract.


Wilt u graag meer informatie over de lease mogelijkheden? Klik dan hier om contact op te nemen!

Deel deze pagina