Zakelijk leasen

Zakelijk leasen

Vaak is het niet voor iedereen weggelegd om een mooie auto te kunnen kopen. Door het te leasen kunt u in de mooiste auto’s rijden zonder dat u daar heel lang voor hoeft te sparen. Als u een auto least betaalt u namelijk maandelijks een bedrag om gebruik te mogen maken van de auto. Zo doen bijvoorbeeld heel veel bedrijven dat. Ze kunnen namelijk niet voor al hun personeel een auto kopen, maar door middel van het te leasen weet u precies wat u elke maand kwijt bent en komt u niet voor verrassingen te staan. 


Elektrische auto

Het rijden in een elektrische auto heeft zo zijn voordelen. De auto maakt bijna geen geluid, rijdt heel soft, geen last van dure benzine prijzen en het is veel beter voor het milieu. Zo kunt u gemakkelijk een laadpaal aan huis plaatsen of gebruik maken van de vele laadpalen door heel Nederland. De elektrische auto’s worden steeds bekender, waardoor u steeds meer keuze hebt in verschillende soorten auto’s. 


Zakelijk leasen

Voor vele bedrijven is leasen echt een uitkomst. Zo is het veel gebruikelijker voor hun om personeel te voorzien van een auto. Zodra er schade of andere kosten aan de auto zitten is dat voor de eigenaar van de auto. Wel is het belangrijk dat u voor een goede leasevorm kiest. De verschillende leasevormen zijn: Operational lease

Bij operational lease betaald u maandelijks een bedrag om gebruik te mogen maken van de auto en zijn de kosten als onderhoud of schade voor de eigenaar. U kunt voor deze leasevorm het best kiezen als u als bedrijf veel zakelijke auto’s wilt leasen. Wel moet u rekening houden met dat u een bepaald aantal kilometers kan rijden per jaar.

Private lease

Bij private lease betaald u maandelijks een bedrag om de auto te mogen gebruiken. U hoeft u geen zorgen te maken over extra kosten, want die zijn voor de eigenaar zelf. Het enige wat jij zelf moet betalen is de brandstof. Aan het eind van het contract moet u de auto weer inleveren.

Shortlease

Shortlease kunt u een beetje hetzelfde zien als operational lease. U betaald ook hier maandelijks een bedrag en hebt voor de rest geen kosten op de brandstof na. Het enige verschil is dat u bij shortlease voor een korter termijn kan leasen. Vaak kunt u de auto al voor een maand leasen.


Deel deze pagina