Bedrijfswagen leasen

Bedrijfswagen leasen


Een bedrijfsauto is onmisbaar voor uw onderneming. Want naast dat het een vervoermiddel is, is het ook een belangrijk stuk gereedschap om uw werk goed en veilig te kunnen uitvoeren. De bedrijfswagen moet er dan ook goed uitzien en functioneel zijn. Dit is inclusief bedrijfslogo en contactgegevens. Nog belangrijker, is dat u er altijd vanuit moet kunnen gaan dat de auto het altijd doet, want stilstaan kost geld. Om deze reden bepaalt u daarom of u voor onderhoud naar uw lokale garage gaat, hoelang u met de auto blijft rijden en of u schades wel of niet laat herstellen. Misschien overweegt u om een elektrische auto te leasen. In dat geval is advies van een specialist als wij toch fijn? Bezoek daarom onze pagina en kijk wat wij voor u kunnen betekenen! 

Waarom leasen?

Leasen is het ideale financieringsinstrument voor nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Bij leasen worden de directe financiële verplichtingen en zorgen, door ons uit handen genomen. Leasen zorgt ervoor dat u beschikbare kapitaal vrij houdt voor andere activiteiten en kosten. Er zijn twee soorten leasen:

Operational leasen

De leasemaatschappij blijft economisch de eigenaar van de bedrijfswagen. Aan het einde van de looptijd kan de cliënt de bedrijfswagen kopen, doorverhuren of teruggeven aan de leasemaatschappij. Ook is er sprake van een kilometer beding (maximaal aantal toegestane kilometers per jaar/tijdens de looptijd van het contract). 

Financial leasen

De persoon die de auto leaset, heeft het economische eigendom van de bedrijfswagen. Er is geen sprake van kilometer beding. U bent namelijk zelf economisch de eigenaar en loopt zelf economisch risico over het voertuig. 

Waarom OnLease?

Wij streven ernaar om jou te voorzien van een gloednieuwe bedrijfsauto. We begrijpen hoe belangrijk het voor ondernemers is om het vermogen binnen het bedrijf te houden. Zakelijk leasen is hiervoor de perfecte uitkomst. Bij ons is alles mogelijk. Wij helpen u graag op weg.

Voor vragen, meer informatie of een advies op maat, kunt u ten alle tijden gerust contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar! 


Deel deze pagina